Legyen kényelmes a repülés minden pillanata!

 

A somogy transzfer kft egy autójaAz a gondolat, hogy egy repülővel történő utazás alkalmával hogyan
lehetne pontosan, kényelmesen és kedvező áron utazni a repülőtérre és vissza, véleményem szerint már mindenkiben felmerült.

Ugyanakkor az esetek többségében a legkézenfekvőbb megoldás az, hogy megkérjük rokonunkat, ismerősünket a reptéri személyszállításra vagy arra szánjuk el magunkat, hogy saját autóval indulunk el és a pénztárcánkat nem kímélve fizetjük az autópálya-matricát, az autónk repülőtéri parkolási díját és természetesen az üzemanyag árát.

Amennyiben minket választ, önnek nem kell szívességet kérni senkitől, az autója saját garázsában fog pihenni, nem fizet utána parkolási díjat és üzemanyagot, mindemellett a fárasztó repülés előtt és után nem kell autót vezetnie.

Repülőtéri transzferszolgáltatásunkon kívül vállalunk más célfuvarokat is az ön egyedi megrendelése alapján.

A kor igényeinek megfelelő, kitűnő technikai állapotú, különböző biztonsági elemekkel felszerelt járműparkkal rendelkezünk, /ABS, ASR, ESP/ és annak érdekében, hogy ne csak biztonságosan, de kényelmesen is utazzon, légkondicionálóval és kiegészítő fűtéssel is el vannak látva. Járműveink a szállítható személyek számának megfelelő számú kiemelt utasbiztosítással rendelkeznek. Gépkocsivezetőink tapasztaltak, személyszállítói szakvizsgával és PÁV II. alkalmassági vizsgával rendelkeznek.

Reméljük, hogy fel tudtuk kelteni érdeklődését, és szimpatikusnak találja utazási csomagjainkat, melyeket megtalál a viteldíjak oldalunkon.

Rendeléseiket honlapunkon az „on-line rendelés" menüpont segítségével vagy partnerutazási irodáinkon keresztül illetve személyesen irodánkban 7400 Kaposvár Ady Endre u.12-14 /elektronikai cikkek üzlete/  telefonon (+36-20-2000-222) vagy e-mailen info@somogytranszfer.hu tehetik meg.


Legyen Ön is a Somogy Transzfer utasa!

Kellemes utazást és jó nyaralást kíván a Somogy Transzfer!

© 2015 Somogy Transzfer, Frank Transit Busz Kft. Weboldalkészítés és web tárhely: S.O.S. Tárhely